Stichting SAMAH SAMAH - ongewoon gewoon
SAMAH NIEUWS #23december2022 View online
2022 een bewogen jaar

2022 was een bewogen jaar, de opvangcrisis hield Nederland in zijn greep en zo ook SAMAH. Met ondersteuning van diverse fondsen konden wij jongeren in de noodopvang bezoeken en samen met ervaringsdeskundigen een aanbod voor hen creëren, werken aan inspraak en participatie van jongeren, onderzoek doen naar de invloed van de vlucht op jongeren en in samenwerkingsverband werken aan het thema mentale gezondheid. Ontzettend mooi om dit samen met ervaringsdeskundigen te kunnen doen. 

 

"SAMAH is de plek waar ik jongeren zoals ik kan ontmoeten en kan helpen met de ervaring die ik heb. En dat doe ik graag!"

Ervaringsdeskundige, 19 jaar. 

 

Er gebeurden ook mooie dingen in 2022! Zo is dankzij de aanhoudende inzet van vele partners in het werkveld vanaf 2023 verlengde opvang en begeleiding mogelijk voor AMV’s. Een mooie ontwikkeling, die we op de voet zullen volgen samen met de jongeren. 

Lees hier meer over de verlengde opvang en begeleiding van AMV’s
Op naar 2023

Wij verwachten ook in 2023 nog veel te merken van de opvangcrisis en zullen ons blijven inzetten voor alleenstaande jongeren, zowel in de (nood)opvang, als in de gemeente. 

Wil jij bijdragen aan het werk van SAMAH, waarmee we de positie en participatie van jonge alleenstaande vluchtelingen versterken? Donaties zijn altijd welkom en worden besteed aan onder andere inzet van de Helpdesk en de activiteiten van de SAMAH Community.

Ja, ik wil doneren!
Fijne feestdagen

De jongeren en het team van SAMAH wensen je fijne feestdagen en een mooi begin van het nieuwe jaar!

facebook  twitter  linkedin  instagram 
Modify your subscription    |    View online
Stichting SAMAH
www.samah.nl
© SAMAH ongewoon gewoon