Stichting SAMAH SAMAH - ongewoon gewoon
SAMAH NIEUWS #maart2023 View online
De droom van Semir

In het voorjaar van 2022 kwam Semir, 1 van de ervaringsdeskundigen van SAMAH bij ons met een idee. Hij vertelde hoe moeilijk het is voor jongeren die net zoals hij op jonge leeftijd zijn gevlucht, om te praten over wat ze hebben meegemaakt. En de uitdagingen waar ze nu voor staan. Hij wil daar graag meer bekendheid aan geven. Daarvoor interviewde hij in de zomer en het najaar van 2022 jongeren, die net zoals hij 5 a 6 jaar geleden naar Nederland zijn gekomen, minderjarig en alleen.

Deze interviews verwerkte hij de afgelopen maanden in een boek. Zijn droom is om dat ook daadwerkelijk te laten drukken tot een echt boek. 

Samen met Semir zijn we een campagne gestart via 1% club om de financiën voor redactie, illustraties en druk van het boek te realiseren. 

Help jij Semir mee om zijn droom te verwezenlijken? Deel de campagne en/of doneer! 

Lees meer of doneer
Kom werken bij SAMAH

Maak jij je hard voor toekomstperspectief voor jonge alleenstaande vluchtelingen? Weet je als geen ander hoe je jongeren kunt helpen meer eigen regie te realiseren? En kun je werken op basis van uitgangspunten die jongeren belangrijk vinden? Dan is deze functie wat voor jou!

Voor nieuw te starten projecten zijn we per 1 april 2023 op zoek naar: 

Projectmedewerker m/v/x voor 28 uur, standplaats Hilversum

Lijkt het je leuk om bij SAMAH te werken, lees de vacaturetekst en solliciteer nog voor 3 maart!

Vacature projectmedewerker SAMAH
facebook  twitter  linkedin  instagram 
Modify your subscription    |    View online
Stichting SAMAH
www.samah.nl
© SAMAH ongewoon gewoon