Stichting SAMAH SAMAH - ongewoon gewoon
SAMAH NIEUWS #november 2022 View online
SAMAH op locatie
Onze SAMAH-community wil graag wat betekenen voor jongeren die recent naar Nederland zijn gekomen en in onzekerheid verkeren over wat hen de komende periode te wachten staat. Dat willen ze doen met informatie (op papier), maar waar mogelijk ook door jongeren te ontmoeten en in gesprek te gaan. Zij kunnen vragen van jongeren beantwoorden vanuit hun (gedeelde) leefwereld.
We zijn daarom beschikbaar om op de lokaties waar AMV (tijdelijk) worden opgevangen langs te komen voor een kennismaking/voorlichting waarin ruimte is voor vragen en ontmoeting en voor het delen van informatie vanuit ervaringskennis en wijzen jongeren op het bestaan van de landelijke helpdesk van SAMAH.
SAMAH op jouw locatie? Lees meer!
SAMAH jongeren bezoeken de 2e kamer

Op maandag 17 oktober, bezocht een groep jongeren van de SAMAH Community de 2e kamer. De jongeren vertelden daar wat ze nodig hebben om hun leven in Nederland goed op te bouwen. Wat hen kan helpen, zodat ze perspectief houden, onderdeel kunnen zijn van de maatschappij en daaraan kunnen bijdragen. Volwaardig en vanuit hun potentieel.

Bezoek 2e kamer in quotes jongeren
Actieonderzoek Toen Nu Straks

Semir heeft een mooi plan voor een actieonderzoek onder mede jongeren. Hij wil weten of ze nog dezelfde dromen hebben als vroeger, of ze nog bezig zijn met dromen, welke toekomstplannen ze hebben en welke impact de reis (vlucht) heeft gehad op hoe ze zijn en hoe ze omgaan met stress. 

Een ambitieus plan om 20-25 jongeren te interviewen en daar een mooie publicatie van te maken. De eerste 10 interviews hebben inmiddels plaatsgevonden, volg ons op onze Socials (zie icoontjes met links onderaan de nieuwsbrief) om alvast een indruk te krijgen!

Meer weten of meedoen? Mail, bel of app ons!
facebook  twitter  linkedin  instagram 
Modify your subscription    |    View online
Stichting SAMAH
www.samah.nl
© SAMAH ongewoon gewoon