SAMAH op locatie

Onze SAMAH-community wil graag wat betekenen voor jongeren die recent naar Nederland zijn gekomen en in onzekerheid verkeren over wat hen de komende periode te wachten staat. Dat willen ze doen met informatie (op papier), maar waar mogelijk ook door jongeren te ontmoeten en in gesprek te gaan. Zij kunnen vragen van jongeren beantwoorden vanuit hun (gedeelde) leefwereld.
Vanuit SAMAH willen we jongeren graag informeren over de landelijke helpdesk en de community. We hebben door de jaren heen gezien dat jongeren ook (ver) na hun 18e voor tal van uitdagingen komen te staan en vastlopen. Het is voor hen dan ontzettend fijn om terug te kunnen vallen op de landelijke helpdesk, lotgenoten te kunnen ontmoeten en steun te ervaren in de vragen waar zij mee zitten.
We zijn daarom beschikbaar om op de locaties waar AMV (tijdelijk) worden opgevangen langs te komen voor een kennismaking/voorlichting waarin ruimte is voor vragen en ontmoeting en voor het delen van informatie vanuit ervaringskennis en wijzen jongeren op het bestaan van de landelijke helpdesk.
vvsillu-mariabestuurtauto

Wil jij SAMAH op jouw locatie ontvangen. Stuur ons een email op info@samah.nl

 

SAMAH op locatie wordt mede mogelijk gemaakt door Kinderpostzegels

 

logo-kpz-transparant.546bf9