Aanbod (online) trainingen open inschrijving

SAMAH heeft ruim 15 jaar ervaring in het ondersteunen van jonge alleenstaande statushouders en heeft duizenden jongeren begeleid. Op basis hiervan hebben wij samen met ervaringsdeskundigen een aantal beproefde methoden ontwikkeld die helpen bij het begeleiden van jongeren in hun ontwikkeling tot evenwichtige volwassenen.

SAMAH organiseert regelmatig trainingen voor professionals en/of vrijwilligers die werken met voormalig AMV's. In de agenda staat het komende aanbod van trainingen waarvoor u zich kan aanmelden:

Liever een training op maat binnen uw eigen organisatie? Dat kan! U kunt hier meer lezen over ons aanbod: Ongewone gewone jongeren

AGENDA

SAMAH zal in april en mei 2 keer een pilotworkshop verzorgen voor professionals die met jonge alleenstaande statushouders werken aan financiële zelfredzaamheid.

  • Donderdag 22 april: 10.00 – 11.30
  • Dinsdag 18 mei: 13.00 – 14.30

De workshop is gebaseerd op de 8 standaarden die SAMAH in samenwerking met ervaringsdeskundigen maakte. We gaan in op hoe je jongeren kan ondersteunen vanuit hun behoeften en leefwereld en hoe je ze de regie kan (terug)geven.

Deelname aan de pilotworkshops is gratis.

Heb je interesse? Stuur een e-mail naar info@samah.nl of schrijf je in via onderstaand formulier. Geef aub aan welke datum je voorkeur heeft.