Workshops voor (voormalig) AMV

Samen met de ervaringsdeskundigen van onze SAMAH-community hebben we een aantal workshops ontwikkeld voor zowel alleenstaande minderjarigen als voor voormalig AMV's

Wil je een workshop op jouw locatie? Neem contact met ons op! We kijken graag met je naar de mogelijkheden. Natuurlijk doen we dit met inachtneming van de Corona-maatregelen.

Overzicht van de reeds beschikbare workshops:

SAMAH Talks Money: een workshop over financiën, door een SAMAH-professional en een ervaringsdeskundige. We gaan in op onder andere hoe het systeem werkt, keuzes maken en rekeningen betalen hier versus je familie steunen

Praat Met Me: een workshop of gastles over uitsluiting en discriminatie, door een SAMAH-professional en een ervaringsdeskundige. We gaan in op wat uitsluiting/discriminatie is, waar het door komt en vooral ook wat je kan doen als het jou overkomt.

Vriendschap, relaties en grenzen: een workshop over verschillende vormen van relaties (vriendschap, familie, liefde), over intimiteit en grenzen. Samen met jongeren bespreken we waar die grenzen liggen, hoe je deze kan bewaken en wat je kan doen als iemand ze overschrijdt.

Dromen, denken, durven, delen, doen: een workshopserie van 8 workshops gericht op het ontwikkelen van toekomstperspectief in Nederland

Beyond Borders: een workshopserie van 8 workshops gericht op het ontwikkelen van toekomstperspectief voor jongeren die niet in Nederland mogen blijven.

Voor meer informatie over deze workshops en de kosten hiervan, bekijk onze menukaart: Menukaart Workshops voor AMV

Overzicht van de workshops die medio 2022 beschikbaar zijn:

Geestkracht: een workshop over mentale gezondheid, door een SAMAH-professional en een ervaringsdeskundige. We gaan in op hoe je stress kan herkennen, wat je er zelf aan kan doen en wanneer het verstandig is om hulp in te schakelen.