Workshops voor (voormalig) AMV

Samen met de ervaringsdeskundigen van onze SAMAH-community hebben we een aantal workshops ontwikkeld voor zowel alleenstaande minderjarigen als voor voormalig AMV's

Een deel van deze workshops kunnen we gratis aanbieden vanuit projecten. Wil je een workshop op jouw locatie? Neem contact met ons op! We kijken graag met je naar de mogelijkheden. Natuurlijk doen we dit met inachtneming van de Corona-maatregelen.

Overzicht van de reeds beschikbare workshops:

SAMAH Talks Money: een workshop over financiën, door een SAMAH-professional en een ervaringsdeskundige. We gaan in op onder andere hoe het systeem werkt, keuzes maken en rekeningen betalen hier versus je familie steunen

Wat wil ik: een workshop over toekomstperspectief, door een SAMAH-professional en een ervaringsdeskundige. We gaan in op nadenken over wat je wil, wat je kan en hoe je dromen en realiteit met elkaar kan verbinden. (Deze workshop valt niet langer onder een project en kan alleen tegen betaling gegeven worden).

Overzicht van de workshops die vanaf februari 2021 beschikbaar zijn:

Praat met me: een workshop over discriminatie en vooroordelen, door een SAMAH-professional en een ervaringsdeskundige. We praten over wat je kan doen als je te maken hebt met discriminatie en hoe je kan zorgen dat het je niet negatief beïnvloed.

Overzicht van de workshops die half 2021 beschikbaar zijn:

Geestkracht: een workshop over mentale gezondheid, door een SAMAH-professional en een ervaringsdeskundige. We gaan in op hoe je stress kan herkennen, wat je er zelf aan kan doen en wanneer het verstandig is om hulp in te schakelen.